divendres, 20 de maig del 2011

Què pot decidir la Junta de Govern? alguns exemples

La Junta de Govern local és l’òrgan de govern integrat per l’alcalde/ssa, en qualitat de president/a, i pels regidors nomenats per aquest/a en un nombre no superior a un terç dels membres del consistori.

La Junta de Govern Local ha d’existir en municipis de més de 5.000 habitants. Per als municipis menors, pot existir quan ho acordi el ple de l'ajuntament.

La Junta de Govern Local de Riudellots de la Selva en el període 2007-2011 es va constituir el 4 de juliol de 2007 i ha estat formada per l’alcaldessa (CIU) i tres regidors (del grup municipal de CIU). Tenint en compte que el ple municipal de Riudellots està format per 9 regidors, podríem dir que moltes decisions ni han passat pel ple, perquè la Junta de Govern local (CIU) té prou poder per acordar adjudicacions i actuacions, sense tenir en compte els altres 5 regidors restants (1 de CIU, 1 de ERC i 3 d’IpR).

Alguns dels acords de la Junta de Govern local de Riudellots (2007-2011) són:


Junta de govern 7 juliol 2007

9 - FONS DE SUBVENCIONS . ATRIBUCIÓ SUBVENCIÓ 2007.

“1r.- Acollir-se al programa esmentat i atribuir l’import atorgat de 15.025€, segons l’acord al·ludit de 20 de febrer, al finançament parcial de les obres executades d’ACABATS EXTERIORS DE LA CASA CONSISTORIAL I ADEQUACIÓ DEL SEU ACCÉS.

2n.- Traslladar a la Diputació de Girona la present resolució, junt amb el pressupost de l’actuació exposada, elaborat per l’empresa TEYCO S.L.”.


10 – PROJECTE D’INSTAL·LACIÓ D’UN ENLLUMENAT PEL CAMP DE FUTBOL DE RIUDELLOTS DE LA SELVA.

“Aprovar definitivament el projecte titulat “INSTAL·LACIÓ D’UN NOU ENLLUMENAT PEL CAMP DE FUTBOL DE RIUDELLOTS DE LA SELVA” redactat per Joan Ribas Xargay, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 143.944, 86 €


Junta de govern 26 octubre 2007

14 - DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. COMUNICACIÓ DE L’ESTAT DE LES OBRES.

El dia 10 de juliol de 2006 (reg. entrada núm. 2896), la Direcció General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura ens va notifica la Resolució del Conseller de 26 de juny de 2006, per la qual s’atorgava una subvenció de 194.434,27 € a aquest Ajuntament, per al finançament d’un crèdit de l’Institut Català de Finances per a les obres de finalització de la Sala Polivalent Municipal...... el contracte corresponent va ser adjudicat en data 11 de juny d’enguany a l’empresa TEYCO SL, l’estat actual de desenvolupament dels treballs, malgrat el bon ritme assolit, fa preveure que el termini indicat no es podrà complimentar i que les obres no s’acabaran fins al primer trimestre del proper any.


Junta de govern 23 maig 2008

“1r.- Adjudicar la construcció d’un mòdul de 21 nínxols pel cementiri de Riudellots de la Selva a l’empresa Construccions Busquets Vilobí, SLU amb NIF B17873696 per un import total de 15.841,23 €, iva inclòs.


Junta de govern 26 juny 2008

“PRIMER.- Declarar vàlida la licitació i adjudicar provisionalment a l’empresa FIGUERES INTERNATIONAL SEATING S.A, CIF A08178238 el subministrament de 144 butaques per la nova sala polivalent de Riudellots de la Selva pel preu ofert de 75.600 € i 12.096 € corresponent a l’impost del valor afegit.


Junta de govern 16 octubre 2008

7 - ACTA PREUS CONTRADICTORIS OBRA AUDITORI. APROVACIÓ..

En relació al projecte titulat ACABATS SALA POLIVALENT A RIUDELLOTS DE LA SELVA (AUDITORI) que s’executa mitjançant contracte adjudicat a l’empresa TEYCO SL, per import de 496.056,73€ (resolució de la Junta de Govern Local del dia 11 de juny de 2007); ha estat formulada acta de preus contradictoris núm. 1, que figura conformada pel tècnic director, Sr. Joan Padrosa i Hereu, així com per l’esmentada empresa adjudicatària.

...la sotasignada Alcaldessa proposo a la Junta de Govern l’adopció del següent acord:

“Aprovar l’ACTA DE PREUS CONTRADICTORIS núm. 1, del projecte titulat ACABATS SALA POLIVALENT A RIUDELLOTS DE LA SELVA (AUDITORI), de data juliol 2008, i que suposa un increment del 11’93% sobre el pressupost d’execució inicialment previst.”


9.1. Carrosses cavalcada reis.

“la Sra. Roura presenta els dissenys efectuats per Art en Roca ASL, amb un cost total de 35.690,88€ (IVA inclòs); i el de les plataformes, aportat per l’empresa Sol.Xar SL, amb un cost de 6.960€ (IVA inclòs).


Junta de govern 22 setembre 2009 (p. 8)

8 - PROJECTE DE PAVIMENTACIÓ CAMÍ DE CALDES

PRIMER.- Aprovar definitivament el projecte titulat “PAVIMENTACIÓ DEL CAMÍ DE CALDES” redactat per el tècnic municipal Sr. Robert Guàrdia i Gasull, amb pressupost total d’import per valor de 89.927,03€ i disposar la publicació dels anuncis preceptius.

CINQUÈ.- Sol.licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint del termini de deu dies naturals que disposen per a la seva presentació, comptats des de l’endemà de la notificació, tal i com estableix la clàusula VII del plec de clàusules indicat:

* Xavier Alsina, S.A.

* Construccions Fusté, S.A.

* Aglomerats Girona ,S.A.


9- - ADEQUACIÓ ENTORN MARQUESINA BUS

“Aprovar inicialment la memòria valorada titulada URBANITZACIÓ DE L’ENTORN DE LA MARQUSINA COL.LOCADA A LA C-25, DINS DEL NUCLI URBÀ DE RIUDELLOTS DE LA SELVA, redactat per l’enginyer Sr. Joan Amills Alpuente, d’ABM Serveis d’Enginyeria i Consulting SL, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 14.314’96€”


Junta de govern 28 octubre 2009

“PRIMER.- Adjudicar provisionalment l’execució de les obres exposades segons projecte titulat “PAVIMENTACIÓ DE CAMÍ DE CALDES” – redactat per l’arquitecte tècnic Robert Guàrdia i Gasull – a l’empresa CONSTRUCCIONS FUSTÉ, S.A., amb NIF A17034505, per un import total de 69.310 €, iva inclòs”


Junta de govern 14 desembre 2009

En aquest estat de la reunió, s’absenta de la sala l’Alcaldessa, Sra. Montserrat Roura, passant a exercir la presidència de l’acte el tinent d’Alcaldessa, Sr. Josep Ma. Corominas i Pujol.

4.3 Atorgar la següent llicència urbanística :

. “Expedient numero: 18/2009

. Sol.licitant: Sr. JESUS RAURICH ALSINA

. Obres que s’autoritzen: CANVI DE COBERTA EN COBERT ANNEX, segons projecte tècnic redactat per l’arquitecte tècnic Sr. Manel Deulofeu, amb número de col.legiat 313, número visat col.legial L.09.0408 de data 20/10/2009.

. Emplaçament: Can Calvet


Junta de govern 23 març 2010

8.3 – REPOSICIÓ DEL PAVIMENT DE LA PLAÇA DE L’ESGLÈSIA. (pàg.14)

“PRIMER.- Aprovar inicialment el projecte titulat “REPOSICIÓ DEL PAVIMENT DE LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA, A RIUDELLOTS DE LA SELVA” redactat per l’arquitecte dels serveis tècnics comarcals, Sr. David Calvo i Coromina, amb pressupost total d’import 112.622,67 € (iva inclòs).

QUART.- Sol·licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint del termini de deu dies naturals que disposen per a la seva presentació, comptats des de l’endemà de la notificació, tal i com estableix la clàusula VIII del plec de clàusules indicat:

* Obres Riudellots s.l.

* Constructora Columba s.l.

* Busquets Sitja s.l.


8.4 – PAVIMENTACIÓ DEL CAMÍ DE CAN CALAU (pàg. 27)

“PRIMER.- Aprovar inicialment el projecte titulat “PAVIMENTACIÓ DEL CAMÍ DE CAN CALAU A AIGUAVIVA A RIUDELLOTS DE LA SELVA” redactat per l’arquitecte dels serveis tècnics municipals el Sr. David Calvo i Coromina, amb pressupost total d’import 58.236,95 € (iva inclòs).

QUART.- Sol·licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint del termini de deu dies naturals que disposen per a la seva presentació, comptats des de l’endemà de la notificació, tal i com estableix la clàusula VIII del plec de clàusules indicat:

• Albert Tulsa.

• Xavier Alsina s.a.

• SFG Obres i Desmonts s.l.


8.5 – INSTAL.LACIÓ D’UN ASCENSOR A L’EDIFICI DE L’AJUNTAMENT. (pàg. 39)

“PRIMER.- Aprovar inicialment el projecte titulat “INSTAL·LACIÓ D’UN ASCENSOR A L’EDIFICI DE L’AJUNTAMENT” redactat per l’arquitecte dels serveis tècnics municipals el Sr. David Calvo i Coromina, amb pressupost total d’import per valor de 31.281,82 € (iva inclòs).

QUART.- Sol·licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint del termini de deu dies naturals que disposen per a la seva presentació, comptats des de l’endemà de la recepció pel contractista de la invitació per prendre part en el procediment negociat, tal i com estableix plec de clàusules VIII indicada:

• Ascensors Serra.

• Ascensors Girona s.a.

• Schindler s.a.


Junta de govern 27 abril 2010

8 - PROJECTE D’AMPLIACIÓ DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL (p.7)

“1r.- Aprovar inicialment el projecte titulat “PROJECTE D’AMPLIACIÓ DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL A RIUDELLOTS DE LA SELVA”, redactat per l’arquitecte dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de la Selva, Sr. David Calvo i Coromina, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 205.786,87 €, iva inclòs


9 - PROJECTE DE REFORMA DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL (p.8)

“1r.- Aprovar inicialment el projecte titulat “PROJECTE DE REFORMA DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL A RIUDELLOTS DE LA SELVA”, redactat per l’arquitecte dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de la Selva, Sr. David Calvo i Coromina, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 40.719,78. € iva inclós”


Junta de govern 2 juny 2010

6. - PROJECTE D’AMPLIACIÓ DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL.

La Junta de Govern local en sessió del proppassat dia 27 d’abril, va acordar l’aprovació inicial del projecte titulat AMPLIACIÓ DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL A RIUDELLOTS DE LA SELVA, redactat per l’arquitecte dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de la Selva Sr. David Calvo i Coromina, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 205.786,87 € (I.V.A. inclòs).

SEGON.- Sol·licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint del termini de deu dies naturals que disposen per a la seva presentació, comptats des de l’endemà de la notificació, tal i com estableix la clàusula VIII del plec de clàusules indicat:

* Teyco, S.L.

* Construmet Bescanó, S.L.

* Construccions Busquets Vilobí, S.L.U.

* Obres i Construccions Riudellots S.L.


9- MEMÒRIA PER PROLONGAR LA CANALITZACIÓ DEL REC DE CAL QUECU. TRAM: AV. GIRONA. APROVACIÓ INICIAL. (p.32)

“1r.- Aprovar inicialment la “MEMÒRIA VALORADA PER PROLONGAR LA CANALITZACIÓ DEL REC DE CAL QUECU, AL TRAM DE L’AVINGUDA DE GIRONA, AL TERME MUNICIPAL DE RIUDELLOTS DE LA SELVA”, redactada per l’enginyer de camins, canals i ports, Sr. Joan Macarro i Ortega, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 57.999,76 € (I.V.A. inclòs)


10.1 - PROJECTE DE REPARCEL·LACIÓ UA 17. APROVACIÓ DEFINITIVA

“Primer.- Aprovar definitivament el “Projecte de reparcel·lació de la Unitat d’Actuació UA-17”

Segon.- Notificar la present resolució als interessats i procedir a la seva publicació en el web de l’Ajuntament.

Tercer.- La companyia SUELCO SL ha de donar compliment del compromís plantejat mitjançant document presentat en data 19 de desembre de 2005, relatiu l’aportació de l’import de 22.766’77 €, amb destinació al finançament parcial d’un tram de ruta verda del municipi.”.


Junta de govern 16 juny 2010

5.7.- PROJECTE DE REPOSICIÓ DE LES BARANES DELS PONTS DEL CAMÍ DE CAN GENER I DEL CAMÍ SANT ANDREU SOBRE LA LÍNIA DE FFCC BARCELONA-FRANÇA.

... havent-se encarregat el citat treball a l’empresa consultora A.B.M. SERVEIS D’ENGINYERIA I CONSULTING, S.L.; la qual ha procedit a la redacció del projecte anomenat ...

“PRIMER.- Aprovar inicialment el projecte titulat “PROJECTE DE REPOSICIÓ DE LES BARANES DELS PONTS DEL CAMÍ DE CAN GENER I DEL CAMÍ DE SANT ANDREU SOBRE LA LÍNIA DE FFCC BARCELONA-FRANÇA. T.M. RIUDELLOTS DE LA SELVA”, redactat per l’enginyera de camins, canals i ports, Sra. Íngrid Camps i Vila, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 39.763,50 €, I.V.A. inclòs;


Junta de govern 5 juliol 2010

5.- CANALITZACIÓ REC DE CAL QUECU, TRAM AV. GIRONA. APROVACIÓ EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ I CONVOCATÒRIA DE LICITACIÓ.

La Junta de Govern local en sessió del proppassat dia 2 de juny, va acordar l’aprovació inicial la memòria valorada titulada CANALITZACIÓ REC DE CAL QUECU, TRAM AV. GIRONA, redactat per l’Enginyer de Camins, Canals i Ports, Sr. Joan Macarro i Ortega, de la consultora ABM SERVEIS D’ENGINYERIA I CONSULTING, S.L., amb pressupost total d’execució per contracte d’import 57.999,76 € (I.V.A. inclòs).

SEGON.- Sol·licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint del termini de set dies naturals que disposen per a la seva presentació, comptats des de l’endemà de la notificació, tal i com estableix la clàusula VIII del plec de clàusules indicat:

* Obres i Desmonts SFG SL

* Xavier Alsina SA

* Albert Tulsà SL

* Construccions Fusté SA


Junta de govern 12 novembre 2010

7.- PROJECTE EQUIPAMENT MOBILIARI I SENYALÈTICA CENTRE D’INNOVACIÓ GASTRONÒMICA INDUSTRIAL DE RIUDELLOTS DE LA SELVA. APROVACIÓ PROJECTE TÈCNIC. EXPEDIENT DE CONTRACTACIÓ I CONVOCATÒRIA DE LICITACIÓ.

...l’arquitecte Sr. Gerard Carreras i Comas, ha redactat, entre d’altres, el projecte titulat PROJECTE EQUIPAMENT MOBILIARI I SENYALÈTICA CENTRE D’INNOVACIÓ GASTRONÒMICA INDUSTRIAL”, amb pressupost total d’execució, I.V.A. inclòs (18%) 55.901,69 €; el qual, desenvolupa parcialment el projecte titulat “PROJECTE BÀSIC CENTRE D’INNOVACIÓ GASTRONÒMICA INDUSTRIAL”, redactat pel mateix arquitecte, i aprovat inicialment pel Ple de la Corporació, en la sessió celebrada el proppassat dia 2 de març de 2010.

CINQUÈ.- Sol·licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint que disposen fins a les 14 hores del dia 22 de novembre de 2010, per a la seva presentació, tal i com estableix la clàusula 11 del citat Plec de clàusules:

- Equip Tecno Oficina, S.L.

- Oficina i Arxiu, S.A.

- Indelma, S.A.


8.- PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU EXTERIORS I ACCESSOS CENTRE D’INNOVACIÓ GASTRONÒMICA INDUSTRIAL DE RIUDELLOTS DE LA SELVA. APROVACIÓ PROJECTE TÈCNIC.

l’arquitecte Sr. Gerard Carreras i Comas, ha redactat, entre d’altres, el projecte titulat “PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU EXTERIORS I ACCESSOS CENTRE D’INNOVACIÓ GASTRONÒMICA INDUSTRIAL”, amb pressupost total d’execució, I.V.A. inclòs (18%), 191.793,25 €; el qual, desenvolupa parcialment el projecte titulat “PROJECTE BÀSIC CENTRE D’INNOVACIÓ GASTRONÒMICA INDUSTRIAL”, redactat pel mateix arquitecte

“PRIMER.- aprovar inicialment el projecte redactat pel citat arquitecte Sr. Carreras, titulat “PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU EXTERIORS I ACCESSOS CENTRE D’INNOVACIÓ GASTRONÒMICA INDUSTRIAL”, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 162.536,65 €, més 29.256,60 €, en concepte d’Impost sobre el Valor Afegit, al tipus vigent del 18% (total: 191.793,25 €).

CINQUÈ.- Sol·licitar ofertes a les empreses que seguidament es detallen, advertint que disposen fins a les 14 hores del dia 22 de novembre de 2010, per a la seva presentació, tal i com estableix la clàusula 11 del citat Plec de clàusules:

- Teyco, S.L.

- Euritmia Construccions, S.L.

- Estudis i Projectes la Vall, S.L.

SISÈ.- Designar l’Alcaldessa Sra. Montserrat Roura i Massaneda, com a responsable del contracte, de conformitat amb el que determina l’article 41 de la Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de Contractes del Sector Públic.

SETÈ.- Designar com a tècnic director de l’obra, el mateix arquitecte redactor Sr. Gerard Carreras i Comas. A aquest efecte, s’aprova la proposta d’honoraris presentada pel mateix, d’import 16.963,86 € (I.V.A. no inclòs).


Junta de govern local 1 març 2011

6. Atorgar les següents llicències urbanístiques,

. Expedient: Llicències d'Obres Majors 2010/20

. Obres que s’autoritzen: REHABILITACIO DE LA MASIA DE CAN CALAU, segons projecte tècnic redactat per l’arquitecte tècnic, Sr. Robert Guardia Gasull, col·legiat número 1014 i número de visat G.10.1549 de data d’11 de novembre de 2010.

. Emplaçament: Can Calau

Observació: feia mesos que hi havia “moviment”, al costat de la carretera no es pot amagar res, i no van tenir el permís d’obres fins aquesta data?


Junta govern local 18 març 2011

7.3 - “1r.- Aprovar inicialment el projecte titulat “PROJECTE D’ARRANJAMENT I PAVIMENTACIÓ DEL CAMÍ DE CAN CALVET I UNA CRUÏLLA DEL CARRER ARBOÇ A RIUDELLOTS DE LA SELVA”, redactat per l’arquitecte dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de la Selva, Sr. David Calvo i Coromina, amb pressupost total d’execució per contracte d’import 49.898,75. € I.V.A. inclòs


7.5 – SOL·LICITUD DE BESTRETA GRUP DE JOVES DE RIUDELLOTS AMB COORDINADIÓ AMB L’ÀREA DE JOVENTUT.

Primer.- Avançar al grup de joves de Riudellots que representa la Sra. Cristina Adroher Boada la quantitat interessada de 900 €, en concepte d’avançament i per a tal que puguin satisfer les següents factures:

- Perahir (Geurau Pellicer i Sabrià): 350€

- Imatge planas i Puigbert: 340€

- Associació cultural Tot s’hi val: 210€

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada