divendres, 6 de maig del 2011

Algú se’n recorda de la corrupció urbanística que investigava la fiscalia?

Tot i que és una notícia un pèl antiquada, ens pot servir per exemplificar el tema urbanístic a alguns pobles gironins. En les eleccions municipals de 2007, tots els colors polítics es barallaven per la regidoria d’urbanisme, i tots els regidors en volien ser responsables. Un cop esgotada la gallina dels ous d’or, qui voldrà ser regidor d’urbanisme al 2011?

El diumenge 10 d’octubre de 2010 a la premsa va saltar la notícia que la Fiscalia de Girona estava investigant 12 ajuntaments gironins per presumpta corrupció urbanística. En cap de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació apareix el llistat complet dels 12 municipis.

Llegiu bé les notícies i penseu si un d’aquests podria ser l’Ajuntament de Riudellots ...

Investiguen una dotzena d'ajuntaments gironins per corrupció urbanística (10 octubre 2010, AraGirona. Diari digital de les comarques gironines)

Investiguen una dotzena d’ajuntaments gironins per corrupció urbanística
( 9diari. La informació de l’Alt Empordà)

Investiguen una dotzena d’ajuntaments gironins
(11 octubre 2010, el Punt)
La fiscalia investiga dotze ajuntaments gironins per indicis de corrupció urbanística (11 octubre 2010, web canal 3/24)

Investiguen dotze ajuntaments gironins per corrupció
(11 d’octubre 2010, Diari de Girona)

I tot plegat va acabar en no res. Al cap de poc aquesta notícia es silenciava, desapareixia dels diaris i ens vam quedar sense conèixer el llistat complet dels 12 municipis (segur que si el fiscal ha continuat treballant el tema, ara deuen ser molts més).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada