dilluns, 19 de desembre del 2011

Poca transparència municipal

Quin avorriment d’inici de legislatura municipal!

Al web municipal no s’actualitza la informació de plens municipals ni juntes de govern, ni butlletins municipals; ha passat de ser un canal d’informació local de Riudellots a ser un canal d’informació de l’acció de govern de CIU.


Amb data 19 de desembre de 2011 l’últim ple municipal accessible via web (o sigui, per a tots els vilatans i vilatanes de Riudellots) és del dia 4 de juliol de 2011. Què no s’han fet més plens? I les juntes de govern? L’última junta de govern consultable via web municipal és del 4 d’octubre. Per què la informació no s’actualitza correctament? Quines raons poden interessar al govern municipal per no informar puntualment dels seus acords a la població de Riudellots? O és que van tan sobrats que la informació la comuniquen mitjançant notes de premsa als diaris provincials i passen dels seus ciutadans que els mantenen? Senyors, una mica de seriositat, de rigor i de puntualitat amb la informació.


Hi ha una dita que diu que la informació és poder, potser per això la senyora alcaldessa Montserrat Roura (CIU) prefereix no informar a través de la web municipal o d’altres mitjans locals, si ella reté la informació encara té més poder. Com diu la publicitat de la marató de TV3, “això diu molt de tu”.


Des d’aquestes línies volem animar a IpR i a SI a actualitzar les seves webs i els blogs amb tota la informació que sigui interessant i rellevant per a la població de Riudellots (plens municipals, juntes de govern, bans, etc.), perquè si el govern municipal de Riudellots de la Selva (CIU) que seria el responsable d’informar des del seus mitjans oficials no ho fa, la població tenim dret a ser informats rigorosament i puntualment.


Notícies d’aquests darrers dies publicitades al web municipal, moltes de les quals també s’han publicat en premsa comarcal i que segurament les trobarem un altre cop publicades al proper número de desembre de la revista municipal “El Cric”:

L‘Ajuntament adquireix un generador elèctric de gran potència


Unes 200 persones visiten el Foodlab durant la jornada de portes obertes


L‘alcaldessa de Riudellots, protagonista de Fil Directe


El centre de serveis per a la gent gran, El Lliri Blau, s‘omple amb només nou mesos


L‘Ajuntament atorga una subvenció a l‘Associació de Vehicles Clàssics i Esportius del Municipi


Presentació a la premsa del Centre de Serveis per a la Gent Gran, El Lliri Blau


L‘Ajuntament atorga una subvenció a "Les Veus del Cric"


Gerard Lleopart i Laia Boadas es converteixen en l‘hereu i la pubilla 2011


L‘Ajuntament atorga una subvenció al Club d‘Hanbol Riudellots i a l‘ACER


Totes les notícies publicades al web municipal durant el 2011 es poden consultar a:

http://www.riudellots.cat/portada_mesnoticies_anno.asp?anno=2011

.



1 comentari:

  1. No tenim web municipal, tenim web unipersonal! Ho demostren notícies com aquesta: http://www.riudellots.cat/portada_noticia_detall.asp?id_new=455

    ResponElimina