diumenge, 25 de setembre del 2011

Tant de màrqueting cansa!

Les notícies carregades de màrqueting comencen a cansar! Ja ho sabem que la Sra. alcaldessa Montserrat Roura i Massaneda també és diputada de CIU (i no per la comarca de la Selva, sinó per la circumscripció de Girona, els diputats s’escullen per províncies no per comarques!) i que fa moltes coses i que totes les coses les fa molt bé, però no seria possible informar la població de les coses reals sense que ella sigui omnipresent a tot arreu? Tanta necessitat de “marquèting” fa un tuf... que necessita rentar la seva imatge? Últimament també hem vist que ha canviat de vestuari i que ha posat una mica de color a la seva vida...


Aquest setembre trobem algunes notícies de màrqueting i “autobombo” a la web municipal, si podem anomenar-les “notícies” perquè realment són notes de premsa que més d’un cop i de dos es converteixen en “notícies” que s’acaben publicant als diaris i en premsa gratuïta, alguns cops al butlletí municipal i mesos més tard ens tornen a recordar aquestes “notícies” en la revista municipal El Cric (o circ, com més preferiu). Com succeeix amb cert màrqueting, són notícies buides de contingut informatiu (si només informes que t’has reunit amb tal, però no informes dels acords o conclusions, és com no dir res).


Aquestes reunions entre alcaldes, polítics, etcètera, si no van acompanyades d’uns acords que beneficien directament a la població (Riudellots, no Caldes o Breda) no tenen cap interès local i, a més, demostren que els polítics tenen molt poca feina si només es reuneixen amb els del seu color per “quedar” bé o qui sap què... Recordar mil i un cops que faràs el que havies dit en el programa electoral són paraules que se les emporta el vent, tot i que ho facis per escrit. El poble no està per aquest màrqueting “d’altes instàncies”, vol fets! no vol saber que properament es començarà l’ampliació del pavelló, vol saber quan es començarà i quan la població ens en podrem beneficiar.


A continuació, posarem alguns exemples per a contextualitzar-ho.


Exemple 1

La reunió de l’alcaldessa de Riudellots de la Selva amb l’alcalde de Caldes de Malavella. Aquesta mateixa notícia va aparèixer dos cops al Diari de Girona, i a la mateixa setmana, i al web municipal:


Riudellots i Caldes es reuneixen per parlar del Centre de Gent Gran (7 setembre 2011, diari de Girona)

Salut Reunió de Caldes i Riudellots pel conveni del centre de serveis (9 setembre 2011, Diari de Girona)


Reunió entre els alcaldes de Riudellots i Caldes

(copiem el text literal del web www.riudellots.cat, per si la notícia deixa de ser-hi)

L‘alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, s‘ha reunit amb l‘alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu per tractar diversos temes que afecten ambdós municipis. En el transcurs d‘aquesta reunió, que s‘ha celebrat aquest dimarts 30 d‘agost, els màxims responsables d‘aquests dos municipis selvatans han revisat les condicions del conveni del Centre de Serveis per a la Gent Gran de Riudellots de la Selva. Tot seguit, Balliu juntament amb Roura s‘ha desplaçat a les instal·lacions del Centre de Dia per tal de conèixer in situ quin és el seu funcionament.

Aquesta és la primera trobada que el nou alcalde de Caldes de Malavella feia a la població de Riudellots de la Selva, des que el passat 22 de maig va guanyar les eleccions municipals. Després de la reunió mantinguda, els dos representants selvatans han valorat molt positivament la trobada i han manifestat que " la reunió ha estat molt positiva per a ambdues parts.

L‘alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha estat acompanyat de la regidora de Benestar Social, Àngela Maria Frigolé, i l‘alcaldessa de Riudellots ha comptat també amb, Carme Camps, regidora de Pagesia i Medi Ambient.



Exemple 2:

La reunió de l’alcaldessa de Riudellots amb l’alcalde de Breda. Es pot observar que aquesta notícia segueix l’esquema de l’anterior, i fins i tot es repeteix algun paràgraf.


L‘alcalde de Breda visita el centre de serveis de la gent gran

(copiem el text literal del web www.riudellots.cat, per si la notícia deixa de ser-hi)

L’alcalde de Breda ha visitat el Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lliri Blau, de Riudellots de la Selva, acompanyat de Roura, aquest dimarts dia 20 de setembre.
En el transcurs d’aquesta visita, l’alcaldessa de Riudellots i diputada al Parlament de Catalunya ha explicat el funcionament d’aquest centre a l’alcalde de Breda. Per la seva banda, l’alcalde de Breda s’ha mostrat molt interessat en el funcionament d’aquest centre durant tota la visita.

Aquesta és la primera trobada que l’alcalde de Breda feia a la població de Riudellots de la Selva, des que el passat 22 de maig va guanyar les eleccions municipals.

A banda de la visita al centre de serveis, prèviament Montserrat Roura i Jordi Iglesias han mantingut una reunió per tractar diversos temes municipals.



Exemple 3:

Què se’ns diu de nou que no estigués publicat en el programa electoral de CIU? Que ja no estem en campanya, ara toca parlar menys i fer més feina!


L‘Ajuntament iniciarà les obres d‘ampliació del pavelló municipal en els propers mesos

(copiem el text literal del web, per si la notícia deixa de ser-hi)

En el transcurs d’aquesta legislatura, l’equip de govern també té previst millorar la xarxa de clavegueram i rehabilitar el nucli antic, entre altres

L’alcaldessa assegura que té com a prioritat mantenir i millorar els serveis a les persones durant aquesta legislatura

L’Ajuntament iniciarà les obres d’ampliació del pavelló municipal en els propers mesos, segons ha informat l’alcaldessa d’aquesta població, Montserrat Roura. En aquest sentit, tal com ja va avançar en el seu programa electoral durant la campanya de les eleccions municipals, l’alcaldessa de Riudellots de la Selva té prevista una actuació en el pavelló municipal que permetrà una ampliació dels serveis existents.

Així, tal com ella mateixa ha explicat: “Aquesta actuació permetrà disposar d’uns nous vestidors, d’una sala de fitness i una recepció, espais que fins ara no hi són presents.”

En aquesta actuació s’hi inclou també la construcció d’un magatzem per desar-hi tot tipus de material relacionat amb aquest equipament, així com també la creació d’un espai diàfan per realitzar-hi qualsevol activitat. Finalment, l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha explicat: “Aquesta actuació també permetrà de dotar el pavelló d’altres serveis que fins ara són inexistents, com és la posada en funcionament d’un bar.”

Millora de la xarxa de clavegueram i rehabilitació del nucli antic.

A banda de l’ampliació del pavelló poliesportiu, l’alcaldessa de Riudellots de la Selva i diputada al Parlament de Catalunya per la comarca de la Selva, Montserrat Roura, ha assegurat que té previst executar altres projectes durant els propers quatre anys. Amb tot, però, Roura sí que ha assegurat que prioritzarà “mantenir i millorar els serveis a les persones durant aquesta legislatura”. En aquest sentit, per Roura els serveis a les persones són des d’una subvenció a una entitat del poble fins a la posada en servei del centre de dia, l’espai jove o una família que necessiti ajuda del banc dels aliments. Per això, ha continuat, intentarem estar al costat de les persones i les entitats i empreses del municipi per allò que els calgui. Segons ha dit Roura, “aquests quatre anys no es caracteritzaran per grans obres ni grans equipaments sinó que es caracteritzaran per centenars de petites actuacions que han de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes i del municipi en general”. En el transcurs d’aquesta nova legislatura, que encapçala per tercera vegada Montserrat Roura, està previst que es millori la xarxa de clavegueram, és a dir, que es renovi la xarxa de clavegueres del nucli antic ampliant-ne la dimensió i separant les aigües plujanes de les negres. Així mateix, també hi ha prevista la rehabilitació del nucli antic, a més de soterrar els serveis que ara són aeris. Un cop es finalitzi aquesta primera fase es reorganitzarà el ferm: voreres i direccions. De totes maneres, Montserrat Roura ha assegurat que té com a prioritat mantenir i millorar els serveis a les persones durant aquesta legislatura.

Riudellots de la Selva, 12 de setembre de 2011 (Font: www.riudellots.cat)

.

2 comentaris:

  1. Quant demanes hora per parlar amb l'alcaldessa Montserrat Roure Massaneda sobre perque ha donat llicencia a un vei per llencar sacs de porland a la tanca veinal, et pots trobar amb Ramon Quintano, un regidor d'urbanisme.

    ResponElimina
  2. L'alcaldessa Montserrat Roure i Massaneda dona llicencia per llencar sacs de porland a les tanques veinals i li entregues les fotos dels sacs de porland i del vei que ha llencat els sacs de porland i et diu que com quan va venir l'aparelladora ja el vei havia ficat terra d'amunt que per aquest motiu li dona llicencia al vei per llencar terra. Si no vol complir les normatives urbanistiques: que el porland s'ha de llencar a contenidors autoritcats, per que no dimiteix? Les normatives son per complir-les!!!!!
    Montserat Roure: a voste li agradaria que li llences un vei sacs de porland a la tanca de la seva mare i que una alcaldessa com voste li dones llicencia al vei que li fa aixo a la seva mare? Als ciutadans tampoc ens agrada. Es molt trist que hagin de venir els mossos d'esquadra de medi ambient i vegin amb els seus ulls com l'alcaldessa de Riudellots no compleix les normatives urbanistiques!!!!!!!!!

    ResponElimina